info@rojak.nl
06 25045985

Wie ben ik

    Home / Home / Wie ben ik

Wie ben ik

0
Wie ben ik

Mijn naam is Robert van der Knijff, woonachtig in de regio Den Haag en sinds 1999 actief in de ICT-branche.

In de ruim 15 jaar dat ik actief ben in de ICT-branche heb ik voornamelijk opdrachten uitgevoerdĀ in grote werkplek mProfilePictureigratie-trajecten. Zowel bijĀ nationale als bij internationale organisaties, waarbij mijn specialiteit ligt op het applicatie gebied.

Ik kan mijzelf omschrijven als flexibel, pragmatisch en een teamplayer en ben daardoor goed inzetbaar in grote en complexe trajecten. Voor meer informatie over de opdrachten die ik de laatste jaren heb uitgevoerd, kunt u kijken op mijn linkedin-pagina of onder “Wat heb ik gedaan”.

Wilt u nader kennis maken? Kijk op de contact pagina voor mijn contact gegevens.