info@rojak.nl
06 25045985

Wat doe ik

  Home / Home / Wat doe ik

Wat doe ik

0
Wat doe ik

Door mijn ruime¬†ervaring in werkplekmigratie trajecten in grote en middelgrote omgevingen ben ik inzetbaar binnen projecten en/of programma’s voor diverse trajecten. Enkele trajacten die ik in vorige opdrachten heb uitgevoerd:

 • Inventarisatie¬†trajectenRojak activiteiten

  Het verzamelen en verwerken van de benodigde informatie om de migratie succesvol uit te kunnen voeren is essentieel. Denk hierbij aan de volgende inventarisaties:

  • Gebruikers inventarisaties
  • Werkplek inventarisaties
  • Applicatie inventarisaties
 • Applicatie trajecten

  Binnen werkplek migraties ligt het applicatie traject vaak op het kritieke pad in de planning van een migratie. Daarom is het van groot belang dit vanaf het begin goed in te regelen en duidelijke processen en werkinstructies op te stellen. Dit geldt  voor het gehele traject. Vanaf de intake die samen met de engineer en beheerder wordt uitgevoerd tot en met het in beheer nemen van de applicaties binnen de lijnorganisatie. Binnen de onderstaande activiteiten ligt mijn kracht in het inrichten en aansturen van deze trajecten.

  • Intake
  • Packaging
  • Testen
  • In beheer nemen